Takrenner

Unngå lekkasjer og mye tid på vedlikehold.

Kaizer skjøtefrie takrennesystemer er et unikt produkt med mange fordeler. Takrennene produseres hjemme hos deg og gir et skreddersydd resultat og en estetisk oppgradering.

Våre dyktige håndverkere og 10 års produktgaranti på skjøtefrie takrenner fra Kaizer gir deg den tryggheten du trenger.

 

Effektiv beskyttelse

Skjøtefrie takrenner fra Kaizer tåler meget stor belastning, avleder vannet effektivt bort fra huset ditt, og hindrer lekkasjer og fuktskader på tak og vegger. Takrennens estetiske profil sørger for 40% større vannkapasitet.

 

 

 

 

Skreddersydd kvalitet

Takrennene produseres med millimeter-presisjon av våre dyktige håndverkere. 10 års produktgaranti gir deg den tryggheten du trenger.

 

 

 

 

Ingeniørkunst og innovative løsninger

Det unike festesystemet med skjulte kroker er en ingeniørkunst, og sørger for en meget sterk og solid konstruksjon. Systemet er utviklet for å beskytte ditt hus mot det tøffe norske klimaet med snø, is, vann og store temperatursvingninger.

 

 

 

Produseres hjemme hos deg

Skjøtefrie takrenner fra Kaizer er et unikt produkt fordi det produseres hjemme hos deg med den mobile produksjonsmaskinen fra Kaizer. En profesjonell håndverker tar hånd om både oppmåling, produksjon og monteringen, og sørger for at du får et skreddersydd kvalitetsprodukt til ditt hus.

 

 

Estetisk oppgradering, ingen synlige kroker

Ingen skjøter og synlige fester gir en elegant takrenne. Den markerer overgangen mellom taket og huset. Den rene profilen gir ditt hus et utseendemessig løft og en penere fasade.

 

 

 

 

Mange valgmuligheter

Med Kaizer skjøtefrie takrennesystemer har du muligheten til å oppgradere utseendet på huset ditt slik du ønsker. Velg blant fire metaller, seks farger og et utvalg av tilbehør. Se nærmere på vårt fargeutvalg og materialer.

For mer informasjon om produkt og løsninger, kontakt Tore Svindland – telefon 476 03 800.